Üdvözöljük a Bovimex Kft oldalán!

 

Vállalkozásunk elődje a Bovimex Betéti Társaság 1992-ben alakult meg székesfehérvári központtal. 2013. szeptemberében társasági formát váltottunk, Kft-vé alakultunk.

Az eltelt időszak alatt a társaság töretlen eredményességgel teljesítette, az alapításkor megfogalmazott küldetését és folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújt a laboratóriumi eszközkereskedelem területén.

Az alapításkor egyetlen raktárral induló kisvállalkozás mára több mint háromezres ügyfélkörrel rendelkezik. Az ország különböző laboratóriumait látjuk el a legkorszerűbb professzionális eszközökkel, műszerekkel és készülékekkel.

A gyorsan, pontosan és megbízhatóan elvégzett kereskedelmi alaptevékenységünk mellett, színvonalas szakmai konzultációt biztosítunk igényes ügyfeleink számára, a megfelelő eszközök és műszerek kiválasztásához és azok hatékony alkalmazásához.

A Bovimex Kft. központja jelenleg is Székesfehérváron van, ahol a mára 500 négyzetméter alapterületű központi raktárunk, átlagosan 40 - 50 millió forint értékű állandó árukészlettel a gyors és pontos kiszolgálás fontos pillére. Központi irodánkban hat munkatársunk dolgozik, a kiszállításokat pedig egyrészt saját korszerű gépkocsiparkunkkal, másrészt a GLS futárszolgálattal végezzük. Az ország délkeleti területének jobb ellátására pedig, Szegeden is korszerű raktárral rendelkezünk, az MTA Biológiai Központ területén.

Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők és megrendelőink rendelkezésére. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége kifogástalan legyen. Ezt a minőségi árukészletet, a közel nyolcvan külföldi, illetve magyar beszállítót integráló hálózatunk biztosítja.
Reméljük, hogy dinamikusan fejlődő vállakozásunk rövid történeti bemutatása és elkötelezettségünk a laboratóriumi eszközök, műszerek és berendezések minőségi kereskedelme és a kapcsolatos szakértői konzultáció, tervezés és kivitelezés irányában megerősíti további figyelmét és bizalmát a Bovimex Kft. vonatkozásában.

Kérjük, tekintse meg a termékeinkről és szolgáltatásainkról közzétett információkat és kérdéseivel, iletve megrendelésével keresse meg irodánkat, e-mailben, telefonon, vagy személyesen!